KezdőlapElérhetőségünkE-mailÁrainkAkciókBlu-RayElőzetesFilmjeinkKölcsönzésElérhetőségünk

 Star Wars - A teljes sorozat (9 Blu-ray I-VI. rész) - Limitált kiadás

BD
Megjelent:2012-02-08
Rendező:George Lucas, Irvin Kershner, Richard Marquand
Szereplők:Carrie Fisher, Harrison Ford, Jimmy Smith, Liam Neeson, Mark Hamill, Samuel L. Jackson, Temuerra Morrison, Terence Stamp, Christopher Lee, Alec Guinness, Ray Park, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd, Pernilla August, Sofia Coppola, Billy Dee Willi
Játékidő:805 perc
Műfaj:akció, családi, kaland, sci-fi, fantasy, kult
Hang:magyar, lengyel 5.1, angol 6.1 Discrete dts, német 5.1 dtsHd, spanyol 5.1 dts
Felirat:magyar, angol, spanyol, portugál, német, kínai, arab, görög, izlandi, ivrit, lengyel
Tartalom:

E fantasztikus gyűjteményben a történet mind a hat része lélegzetelállító képminôséggel és az univerzum legtisztább digitális hangzásával dicsekedhet. A több mint 40 órányi extra egy része kizárólag e kiadvány részére készült, és most elôször kerül a közönség elé. Segítségükkel a Star Wars-univerzum utolsó titkai is feltárulnak, olyan mélységek és felfedezések várnak minden rajongóra, amelyekre már senki sem számított.

Extrák:

7. LEMEZ: Kimaradt jelenetek Bővített jelenetek Alternatív jelenetek Képgaléria - Kellék, makett és jelmeztervek Képgaléria - Háttérképek és koncepciós vázlatok Interjú - Kiegészítő interjúk a stáb és a szereplők közreműködésével Egyéb - További kincsek az archívumból 8. LEMEZ: Kimaradt jelenetek Bővített jelenetek Alternatív jelenetek Képgaléria - Kellék, makett és jelmeztervek Képgaléria - Háttérképek és koncepciós vázlatok Interjú - Kiegészítő interjúk a stáb és a szereplők közreműködésével Egyéb - További kincsek az archívumból 9. LEMEZ: Dokumentumfilm - Csillagharcosok - Film a rajongókról és gyűjtőkről (kb. 84 p.) Kisfilm - Beszélgetés a mesterekkel: A Birodalom 30 év múlva ismét visszavág: George Lucas, Irvin Kershner, Lawrence Kasdan és John Williams visszatekint a filmre (kb. 25 p.) Kisfilm - Star Wars paródiák: Rengeteg paródia aösszegyűjtve többek között a Simpson-család, a Family Guy, Weird Al Yankovic és az Igy jártam anyátokkal sztárjainak közreműködésével (kb. 91 p.) Werkfilm (így készült) - Így készült a Star Wars - Egy új remény: Korabeli werkfilm (kb. 49 p.) Werkfilm (így készült) - Így készült A Birodalom visszavág - Korabeli werkfilm (kb. 48 p.) Werkfilm (így készült) - Klasszikus Kreatúrák: Így készült A Jedi visszatér (kb. 48 p.) Kisfilm - Egy űrlény anatómiája - Hogyan változtatták át a trükkmesterek 20 évvel az eredeti változat bemutatója után az élettelen gumibábokat elevennek tűnő űrlényekké a felújított változathoz (kb. 26 p.) Kisfilm - Star Wars technika - A sorozat járművei, fegyverei és kütyüi tudós szemmel (kb. 46 p.)

Copyright © 2004-2019 Patagonia Kft. Minden jog fenntartva!