KezdőlapElérhetőségünkE-mailÁrainkAkciókBlu-RayElőzetesFilmjeinkKölcsönzésElérhetőségünk

  Hóember

DVD
Megjelent:2018-03-21
Rendező:Tomas Alfredson
Szereplők:Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Jonas Karlsson, Michael Yates, J.K. Simmons, Val Kilmer
Játékidő:114 perc
Műfaj:KRIMI / DRÁMA / REJTÉLY / THRILLER
Hang:magyar - 5.1 (DD) - angol - 5.1 (DD) - lengyel - 5.1 (DD) - cseh - 5.1 (DD) - orosz - 5.1 (DD)
Felirat:magyar, angol, bolgár, cseh, észt, görög, horvát, lengyel, lett, litván, orosz, román, szlovén
Tartalom:

Harry Hole-t (az Oscar-díjra jelölt Michael Fassbender A szégyentelen, Alien: Covenant), az oslói rendőrség vezető detektívjét bízzák meg a nyomozással, amikor titokzatos eltűnések és bestiális gyilkosságok sora kezdődik meg a norvég fővárosban. A különc főtiszt arra gyanakszik, hogy egy sorozatgyilkos lépett újra akcióba, ugyanis az elkövető különös nyomot hagy maga után: egy-egy hóember őrzi a tetthelyeket. Az éles eszű újonc, Katrine Bratt (Rebecca Ferguson Mission: Impossible Titkos nemzet, Élet) segítségével Harrynek több évtizedes régi eseteket kell összekötnie ezzel az új üggyel, ráadásul sietniük kell, mert amint újra elkezd esni a hó, a gyilkos ismét lecsap Jo Nesbo Hóember című vérfagyasztóan izgalmas regényének megfilmesítésében Martin Scorsese executive producerként működött közre.

Extrák:

Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott EXTRÁK A színészek kiválasztása(Hu) Jo Nesbo világának megteremtése(Hu) Norvég tájak(Hu) A hóember-gyilkos(Hu) Kaszkadőr-akták: süllyedés a tóba(Hu)

Copyright © 2004-2019 Patagonia Kft. Minden jog fenntartva!